slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Παρών για μια ακόμη φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης… (Δράση για την Καθαρά Δευτέρα)

Το παρόν για μια ακόμη φορά έδωσε ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στην ορεινή Σταυρούπολη Ξάνθης. Μια πρωτότυπη ιδέα ήταν αυτή που υλοποίησαν οι κυνηγοί του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης: Τοποθετώντας ένα περίπτερο στην είσοδο του χωριού παρασκευαστηκαν και διανεμήθηκαν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επισκέπτες παραδοσιακές πίτες με πατάτα τα λεγόμενα “Ποντιακά Πιροσκί”.

Με αυτόν τον τρόπο οι κυνηγοί καλωσόρισαν όλους τους επισκέπτες που επέλεξαν την ορεινή περιοχή την ημέρα αυτή και ευχήθηκαν σε όλους καλή Σαρακοστή! Νωρίτερα το πρωί προέβησαν στην τοποθέτηση δεκάδων κάδων απορριμμάτων σε κομβικά σημεία του οικισμού με σκοπό την αποφυγή συγκέντρωσης σκουπιδιών. Οι κάδοι περισυλλεχθησαν αργά το απόγευμα μετά το πέρας των εκδηλώσεων και των δρώμενων.

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αναστάσιος Συμεωνίδης τόνισε ότι τέτοιου είδους δράσεις και δραστηριότητες στοχεύουν αφενός στην ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου δείχνουν ότι ο κυνηγετικός κόσμος είναι πάντα παρών, έχει συνείδηση και εργάζεται συνεχώς προς όφελος όλης της κοινωνίας, της διαφύλαξης της παράδοσης και των εθίμων.

Σχετικά Άρθρα