slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Παράτυπος μετανάστης μαχαίρωσε Αστυνομικό στην Κομοτηνή και διέφυγε!!!

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα μέχρι αυτή την ώρα και στην Ξάνθη, προκειμένου να βρεθεί ο μετανάστης που μαχαίρωσε αστυνομικό στη Ροδόπη. Το συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ Κοπτερού και Ιάσμου χθες το βράδυ και φαίνεται ότι ο λαθρομετανάστης έχει κινηθεί μετά το περιστατικό προς την Ξάνθη με τα πόδια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλυτικές πληροφορίες, το περιστατικό που συνέβη σήμερα (Κυριακή 17/11) το απόγευμα ήταν στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη. Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Αυτή την ώρα ο τραυματισμένος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Με πληροφορίες από τον Χρόνο

Σχετικά Άρθρα