Πολιτισμός Τελευταία Νέα

“Παράλληλοι Δρόμοι” Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο βιβλίου του Αλέξανδρου Παυλικιάνου

 DSC_0267

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2014 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το βιβλίο του Αλέξανδρου Παυλικιάνου “Παράλληλοι Δρόμοι”.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διευθυντής του δημοτικού ραδιόφωνου Ξάνθης Τηλέμαχος Αρναούτογλου και τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βούλκος, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Χρίστος Πούλιος, Ο Γιώργος Κολλάρος, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης που δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους ομιλητές της εκδήλωσης για το βιβλίο του Αλέξανδρου Παυλικιάνου, που ήταν ο Θανάσης Μουσόπουλος, η Ελένη Κίτσου, ο Γιώργος Γανίτης και ο Μιχάλης Σπανίδης.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Γιώργος Μυλωνάς μα τη συνοδεία μπουφέ παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το ροζέ κρασί του “Μαγεμένος Πρίγκιπας” που άφησε άριστες εντυπώσεις.

DSC_0256 DSC_0253 BIBLIOTHIKI MYKHS DSC_0244

Σχετικά Άρθρα