Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παράδειγμα προς αποφυγήν καταντάει η Αριστερή Παρένθεση

Θα μου πεις τι πολιτική ανάλυση θες να κάνεις ρε Σταύρο τέτοια ώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο… ε… ανοικτό το αιρκοντίσιον έκανα κι ένα καφέ και… σκέφτομαι τον ιστορικό του μέλλοντος που θα έχει να μολογάει για όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα! Θα μείνει στα γεγονότα των τελευταίων μηνών και θα στιγματίζει όλα όσα εν κρυπτώ ή φανερά έγιναν επί πρώτης φοράς αριστεράς και θα μιλά για παράδειγμα προς αποφυγή.

Αρκεί να μην είναι ιστορικός ο Γιάνης και γράψει ο ίδιος το βιβλίο. Μιλάμε ότι είδα στην βουλή αυτές τις τελευταίες 10 μέρες την παράνοια σε όλες τις πολιτικές εκφάνσεις της που έχουν να κάνουν με τον καιροσκοπισμό αισχίστου είδους. Να εισηγούνται νομοσχέδια και να ψάχνουν μ@…κες να τα ψηφίσουν διότι οι ίδιοι οι εισηγητές δεν τα πιστεύουν, ούτε συντάσσονται μ αυτού του είδους τις μεταρρυθμίσεις!!! Τι λες ρε μεγάλε; Αν διαφωνείς γιατί μένεις βουλευτής; Για να καρπωθείς μόνο τα οφέλη (αμάξια, αεροπορικά εισιτήρια, μισθό, ανέσεις) χωρίς να θες να βάλεις το κεφάλι σου στον τουρβά- που έλεγε και η γιαγιά μου; Κι αυτό το νέο κόλπο που ξεκινάει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον Σύριζα σαν να είναι ασθένεια μεταδιδόμενη.

(Η γαργάρα του αντιμνημονιακού τους έχει ανακατέψει κι εκείνοι με τη σειρά τους ανακατεύουν την ζωή και την ψυχή του Έλληνα, ο οποίος τώρα αρχίζει να πληρώνει τα μέτρα της αριστεράς!)

Σχετικά Άρθρα