slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

«Πανικός» στην παράταξη Δημαρχόπουλου!!! Διέγραψε Τσέπελη και Πυρνάρη γιατί διαφωνούσαν για τα δημοτικά τέλη

Απίστευτα πράγματα γίνονται στην Δημοτικό παράταξη του Μπάμπη Δημαρχόπουλου Δημάρχου Ξάνθης ο οποίος χωρίς να καλέσει καν σε απολογία ή να συγκαλέσει κανονική παραταξιακή, διέγραψε από την παράταξή του με 18 υπογραφές έναντι 25 συμβούλων τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Τσέπελη και την επίσης δημοτική σύμβουλο κα. Ειρήνη Πυρνάρη.

Η απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής ελήφθη μετά το χθεσινό φιάσκο του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν μπόρεσε να περάσει τα θέματα που αφορούσαν την πρότασης της δημοτικής αρχής για τα δημοτικά τέλη!!!

Παραταξιακή στην ουσία ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε και ο Δήμαρχος καλούσε 2-3 δημοτικούς συμβούλους κάθε φορά και τους έβαζε να υπογράψουν αφού του εξέθετε τα επιχειρήματά του. Από τους 25 συνολικά συμβούλους υπέγραψαν μόνο οι 18 ενώ άλλοι 5 διαφώνησαν με την διαδικασία και ζήτησαν να υπάρξει κανονική παραταξιακή και να κληθούν οι 2 σύμβουλοι να απολογηθούν για όσα τους κατηγορεί ο Δήμαρχος.

Το θέμα δεν κλείνει εδώ μιας και με 18 μόνο συμβούλους (αν οι άλλοι 5 συνεχίσουν σε άκαμπτη στάση) ο Δήμαρχος Μπάμπης δεν θα μπορεί να περάσει σχεδόν καμιά απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά Άρθρα