Αθλητικά Τελευταία Νέα

Πανθρακικός – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0 (φιλικό)

skoda panthrakikos1 skoda panthrakikos2

Μετά την Βέροια και την ΑΕΚ στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena” και τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισε τον Πανθρακικό στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι προετοιμασίας της.

Στο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προσπάθησε να δείξει στο γήπεδο, στοιχεία που έχει δουλέψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο τελικό 1-0 με την γειτονική ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ενώ 8 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Χασομέρης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Η SKODA ΞΑΝΘΗ προσπάθησε να απαντήσει αλλά κυρίως οι προσπάθειες των Σολτάνι – Ομπόντο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Πανθρακικός: Φερνάντεζ, Τσουμάνης Σερφά, Σαμπάτ, Εμπό, Μεχία, Πέρες, Κάσες, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Τζάνης. Έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ζδράβος, Λαδάκης, Καθάριος, Ντιγκινί, Πασχαλάκης, Φραγκούλης, Λίτσκας, Γκουτζίδης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Παπαστεριάνος, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος. Έπαιξαν και οι: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Τσαμούρης, Κολλαράς, Μπαρέττας, Πασχαλάκης, Κομεσίδης, Ομπόντο, Ολιβέιρα, Λαζαρίδης και Τριάδης.

Σχετικά Άρθρα