Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πανηγυρίζουν από χτες τα Τούρκικα συμφέροντα στην Ξάνθη. Ο Μίχογλου νομιμοποίησε την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

mixogloy poly kali

Δεκάδες τηλέφωνα δέχθηκε χθες η εφημερίδα μας σχετικά με την αποκάλυψη που κάναμε για την συνάντηση του Δημάρχου Τοπείρου και της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» την οποία φυσικά και δεν αναγνωρίζει το επίσημο Ελληνικό Κράτος. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος ο κ. Μίχογλου πρέπει να είναι ο πρώτος στην ιστορία χριστιανός δήμαρχος της Θράκης που δέχεται στο γραφείο του σε δημόσια επίσκεψη το παράνομο σωματείο ΤΕΞ και φωτογραφίζετε μάλιστα μαζί του.

Σύμφωνα με τον μειονοτικό τύπο της περιοχής: Το Δ.Σ. της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ), το ελεγκτικό συμβούλιο και μέλη του τομέα γυναικών επισκέφθηκαν στις 21/11/2014 ημέρα Πέμπτη τον δήμο Τοπείρου. Η ηγεσία της ΤΕΞ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και τον αντιδήμαρχο Σουνάι Χουσείνογλου.

Ο πρόεδρος της ΤΕΞ δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ, αφού ευχήθηκε επιτυχίες στον δήμαρχο Θωμά Μίχογλου, τον αντιδήμαρχο Σουνάι Χουσείνογλου και στο δημοτικό συμβούλιο, ευχαρίστησε και τους δύο για την συμμετοχή τους στην οικογενειακή βραδιά που οργάνωσε η ΤΕΞ.

Ο δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου ανέφερε πως ξέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της περιοχής, ευχαρίστησε για την μεγάλη στήριξη που παρείχαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές οι ομογενείς μας, ανέφερε πως όλοι έχουν ίσα πολιτικά δικαιώματα έναντι των νόμων, πρόσθεσε πως ανέλαβαν τον δήμο σε περίοδο κρίσης της Ελλάδας, πως κατά την διακυβέρνηση του δήμου θα υπηρετήσουν ισότιμα και δίχως διακρίσεις τον κόσμο της περιοχής και ευχαρίστησε την ΤΕΞ.

Σχετικά Άρθρα