Οικονομία Τελευταία Νέα

Παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης στο νέο ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ). Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ), η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, κερδίζοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Πολιτικών Μηχανικών.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΠΜΕ προχώρησε στην ανακήρυξη της σύνθεσης των νέων οργάνων του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος. Στη δεύτερη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου επανεκλέχθηκε για 2 η φορά ο πρώην Υπεύθυνος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Ξάνθης Βίνης Χρήστος.

Επίσης, αρκετοί ήταν οι Πολιτικοί Μηχανικοί, που έχουν αποφοιτήσει από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, και συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ. Οι περισσότεροι βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις στη σειρά κατάταξης κατά τη καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης από την ΚΕφΕ. Πρόκειται για τους Σκεπάρνη Ευθύμιο, Κοσμίδη Γεώργιο, Σακκά Γεώργιο, Αυγέρη Λουκά, Αργυρό Άκη και Παπαφιλίππου Θεόδωρο.

Ως ΟΝΝΕΔ Ξάνθης συγχαίρουμε τους ανθρώπους που έχουν συνδέσει την πορεία τους με την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης, αποδεικνύοντας πως η οργάνωσή μας έχει ιστορία και μέλλον, κάνοντας μας υπερήφανους για ακόμη μια φορά.

Η γενιά μας δηλώνει παρών στις εξελίξεις. Όλοι μαζί μέσα από συγκροτημένες προτάσεις και δράσεις προσπαθούμε να χαράξουμε μια σύγχρονη πορεία για όλους τους μηχανικούς.

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα