Γενική

Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ ο Θωμάς Μίχογλου

Υποψήφιος με τη ΝΔ για τον Δήμο Τοπείρου

Το χρίσμα από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας πήρε χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος και γνήσιος αγωνιστής της δεξιάς Θωμάς Μίχογλου και θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει την ψήφο των συγχωριανών του για τη θέση του Δημάρχου Τοπείρου.
Μετά τα όσα τραγελαφικά διαδραματίσθηκαν το Σαββατοκύριακο με την Τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Τοπείρου και τον κ. Κιατύπη να θέλει να στηρίξει τον ΠΑΣΟΚτσί Σ. Στολίδη για ανεξάρτητο Δήμαρχο, η Ρηγίλλης αποφάσισε με προσωπική παρέμβαση του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και στηρίζει την υποψηφιότητα του Θωμά Μίχογλου, βάζοντας τέλος στην ονοματολογία που περιλάμβανε μέχρι σήμερα μέχρι και τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μωραϊτη.
«Η πολιτική στήριξη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Μίχογλου όταν ρωτήθηκε για το γεγονός από την εφημερίδα μας. Παράλληλα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και συμπόρευσης προς όλους, «για ένα αύριο αντάξιο της ιστορίας και των προσδοκιών της νέας γενιάς, για έναν καλύτερο Δήμο Τοπείρου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σχετικά Άρθρα