Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πέρασε με κόκκινο, είχε πλαστές πινακίδες, οδηγούσε κλεμμένο αμάξι, προσπάθησε να αντισταθεί στους αστυνομικούς…

Συνελήφθη στις 17-4-2017 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλαστογραφία, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 44χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, καθόσον τον εντόπισαν να έχει παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο. Στη συνέχεια, ο 44χρονος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο του 2017 σε αστυνομική υπηρεσία της Λάρισας, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένας ζεύγος πινακίδες κυκλοφορίας και το παραπάνω όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα