slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πάει καλά ο Σύριζα; Τρεις προσαγωγές στην Κομοτηνή γιατί μοιάζανε φυλλάδια στην παρέλαση!!! (κατά της συμφωνίας των Πρεσπών)

Πρόκειται για δύο πολίτες και μία αιρετή του δημοτικού συμβουλίου που μοίραζαν φυλλάδια παμμακεδονικών ενώσεων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Τρεις προσαγωγές συμπολιτών μας έκανε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης. Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με άνθρωπο που προσήχθη από την αστυνομία που μίλησε στον “Χρόνο”, πως μοίραζαν φυλλάδια παμμακεδονικών ενώσεων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ επίσης ετοιμάζονταν να τραγουδήσουν και το “Μακεδονία Ξακουστή” στην αρχή της στρατιωτικής παρέλασης, το οποίο και πάλι ακούστηκε από μερίδα πολιτών απέναντι από τους επισήμους όπως καταγράφει το βίντεο παρακάτω του της κάμερας του “Χρόνου”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα κράτησαν λιγότερη από μία ώρα και αμέσως μετά οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι. Πρόκειται για τρεις συμπολίτες μας, μία εκ των οποίων μάλιστα είναι και αιρετή στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

σ.ε. και σε ρωτάω φίλε Ξανθιώτη, τι λες πάει καλά ο Δημοκράτης Σύριζα; Ή έχει παρεκκλίνει της πορείας του;

Σχετικά Άρθρα