Γενική

Ο όμιλος δεν τους αφήνει να παίξουν στο δημοτικό γήπεδο

ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Έρχονται να παίξουν τένις και φεύγουν με το ίδιο εισιτήριο. Αυτό ισχύει για τους φίλους της αντισφαίρισης, οι οποίοι επισκέπτονται τα δημοτικά γήπεδα τένις στην περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών και συγκεκριμένα στην οδό Απόλλωνος.
Καθημερινά δεκάδες ερασιτέχνες αθλητές της αντισφαίρισης, επισκέπτονται τα γήπεδα τένις, αλλά διώχνονται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξάνθης, ο οποίος χρησιμοποιεί τα γήπεδα για προπονήσεις, επικαλούμενος ότι ο φιλές του γηπέδου έχει τοποθετηθεί από τους υπεύθυνους του ομίλου.
Πριν λίγες μέρες κάποιοι φίλοι του αθλήματος διαπληκτίστηκαν με προπονητή του ομίλου, ο οποίος τους είπε να χρησιμοποιήσουν το μισό γήπεδο, κάτι που δε γίνεται στο συγκεκριμένο αγώνισμα, για να μπορέσει ο ίδιος να κάνει την προπόνησή του. Οι ερασιτέχνες έφεραν αντιρρήσεις, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης να προβεί στην αφαίρεση του φιλέ, με το πρόσχημα ότι είναι δικός τους ο φιλές και άρα δε θα παίξει κανείς, ενώ παλαιότερα είχε παρατηρηθεί και η τοποθέτηση λουκέτου στις πόρτες.
Το δημοτικό γήπεδο τένις είχε δοθεί προς χρήση στον όμιλο αντισφαίρισης, στη διάρκεια των πανελλήνιων αγώνων τένις, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες της διοργάνωσης.
«Μας το είχε ζητήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης, ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιούνταν στην Ξάνθη. Ο Όμιλος το περιποιήθηκε το γήπεδο και το χρησιμοποίησε για εκείνο το διάστημα. Στο εξής, μπορεί να πάει οποιοσδήποτε να παίξει τένις στο γήπεδο επί της Απόλλωνος, χωρίς να του πει κανένας να φύγει. Το γήπεδο είναι για όλους τους Ξανθιώτες», είπε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Παπαδόπουλος σε παλιότερη δήλωσή του στην εφημερίδα μας.
Οι ερασιτέχνες αθλητές της αντισφαίρισης ανέφεραν ότι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι ίδιοι το φιλέ του γηπέδου, ούτως ώστε να μην υπάρχει καμία αξίωση από τον όμιλο αντισφαίρισης, ενώ οι ίδιοι ανέφεραν ότι είναι στα σκαριά συμφωνία, με την οποία ο όμιλος θα χρησιμοποιεί το γήπεδο για κάποιες ώρες και στις υπόλοιπες αυτό θα είναι ελεύθερο για χρήση από τους κατοίκους.
Οι ερασιτέχνες αθλητές του τένις, λένε ότι με τη συμπεριφορά αυτή, αναγκάζονται να γίνουν μέλη του ομίλου, γεγονός που απαιτεί 140 ευρώ ετήσια συνδρομή στον όμιλο. Το δημοτικό γήπεδο τένις πρέπει να παραμείνει ελεύθερο για όλους τους Ξανθιώτες, οι οποίοι θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιδοθούν στο άθλημα της αρεσκείας τους.

Σχετικά Άρθρα