slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ο πρόωρος… έπιασε και τον Δήμο της Ξάνθης απροετοίμαστο. (Η ΔΕΥΑΞ ανέλαβε να φτιάξει το κολυμβητήριο;)

Εσπευσμένα βγήκαν τα χοντρά πανωφόρια και οι ομπρέλες, άλλοι πάλι, που δεν πρόλαβαν, ξέμειναν με τα κοντομάνικα, σαν τα περισσότερα νεαρά γκαρσόνια της κεντρικής πλατείας, και μάλιστα υπό βροχή. Χειμώνας… Οι βροχές πολύτιμες για τον άνυδρο εδώ και μήνες τόπο μας αλλά και για και τις σπορές. Καλοδεχούμενες από την μια αλλά δημιούργησαν και πολλά προβλήματα στην Ξάνθη από την άλλη.Μερικά χαρακτηριστικά ποστ συμπολιτών μας στο FB αναφέρονται στον ανύπαρκτο δήμο της Ξάνθης και μάλιστα υποστηρίζουν μεταξύ άλλων

«… τραγικό δεν έχεις να πεις τίποτα καλό για τον ανύπαρκτο για αλλά μια φορά δήμο Ξάνθης.!!Που η Μαραθώνος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο ποτάμι…που δεν υπάρχουν σχάρες…κ αν υπάρχουν θα βούλωσαν!!!που οι γονείς σήμερα το πρωί έκαναν κ 2 κ 3 δρομολόγια για να αλλάξουν τα παιδιά τους που πήγαν σχολείο παπάκια. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν…οι εκλογές έρχονται κ ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο..».

Ένας άλλος πολίτης της Ξάνθης αναφέρθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην ολιγωρία τους καταγράφοντος μία κατάσταση τραγελαφική σημειώνοντας χαρακτηριστικά «…Βγαίνεις έξω με τέτοια μέρα με το κλιμάκιο σου(λέμε τώρα) εντοπίζεις τα προβλήματα, όλα όμως, σε κάθε δρόμο και σε κάθε στενό, σε κάθε χαμηλό πεζοδρόμιο, σε κάθε βουλωμένο φρεάτιο και πολύ απλά το λύνεις! Αν θες βέβαια…γιατί με τέτοιο καιρό μάλλον κάθεσαι στη γραφειαρα σου με ζεστό καφέ ..…»

Τέλος ένας ακόμη δημότης με ιδιαίτερα ειρωνική διάθεση και αίσθηση του χιούμορ γράφει: «…αχάριστοι όλοι……..ο δήμος γέμισε πισίνες την πόλη κι εσείς πάλι γκρινιάζετε….».

Τέλος αξίζει να αναφερθούμε και σε ένα ακόμη σχόλιο που πολίτης συγχαίρει τους γονείς

 

σ.ε. βρε μήπως η ΔΕΥΑΞ με τα βουλωμένα φρεάτια ανέλαβε να μας φτιάξει μικρά κολυμβητήρια σε κάθε γειτονιά και δεν το ξέρουμε;

Η φώτο από την πάροδο Τζαβέλα

Σχετικά Άρθρα