Γενική

Ο Τσετήν στα χωράφια του κάμπου!!!





Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΕΛΓΑ Θανάση Πανάγου την περιοχή του Παλιού Ζυγού του Δήμου Αβδήρων

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο Αντιδήμαρχος Μπιρόλ Ιντζέ Μεμέτ, και Δημοτικός Σύμβουλος Νιαζή Αχμέτογλου μαζί με τον Προϊστάμενο Τμήματος Εκτιμήσεων Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης επισκεφτήκαν την περιοχή του Παλιού Ζυγού για να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν τις ζημιές που υπέστησαν διάφορες καλλιέργειες και ειδικότερα οι καλλιέργειες καπνού.

Μπροστά στην εικόνα που αντίκρισαν, ο υπεύθυνος του ΕΛΓΑ δήλωσε ότι οι ζημιές είναι αρκετά σοβαρές και μεγάλες. Επίσης, στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήταν παρόντες και καπνοπαραγωγοί, οι οποίοι εξέφρασαν τα προβλήματά τους στον υπεύθυνο του ΕΛΓΑ και έλαβαν τις ανάλογες απαντήσεις.

Την ίδια ημέρα ο Βουλευτής κ. Μάντατζη και ο προϊστάμενος κ. Πανάγος επισκέφτηκαν και το χωριό Κρεμαστή του Δήμου Τοπείρου για να αξιολογήσουν τις ζημιές που υπέστησαν καλλιέργειες καλαμποκιών και πιπεριών λόγω τις κακοκαιρίας της προηγούμενης νύχτας.

Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος Τοπείρου συμφώνησαν και δήλωσαν από κοινού ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, έτσι ώστε να μην υποστούν οι καλλιεργητές ξανά αδικίες του παρελθόντος και για να μπορέσουν να αποζημειωθούν πλήρως και στην ημερομηνία που πρέπει.

Σχετικά Άρθρα