Κόμματα Τελευταία Νέα

Ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα φοβήθηκε να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Dimitris Tzelepis Μόλις τώρα Κομοτηνή

tselephs

Πέντε μήνες έκαναν πολιτική, δεν εφάρμοσαν πολιτική. Με αποτέλεσμα να στεγνώσουν τα κρατικά ταμεία και να μην υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα. Έφτασαν τον κόμπο στο χτένι και άρχισαν να συνομιλούν την τελευταία εβδομάδα. Έχασαν πολύτιμο χρόνο με μπλόφες, με δηλώσεις, με αντικρουόμενες απόψεις που δεν έβγαζαν πουθενά.

Ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα έδειξε ότι είναι δειλός και φοβήθηκε να πάρει μία μεγάλη απόφαση, γιατί από τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις κρίνονται οι ηγέτες από του απλούς πολιτικούς. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στην κοινή νομισματική ένωση και αυτό πρέπει να το διαφυλάξουμε και να το προστατεύσουμε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε καμία πράξη ευθύνης και φοβήθηκε να κλείσει την συμφωνία φοβούμενος το πολιτικό και το κομματικό κόστος. Πρέπει να εξοπλιστούμε με ηρεμία, να επικρατήσει σύνεση και λογική. Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα βρισκόμαστε σε κατάσταση ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και ο ελληνικός λαός θα κλιθεί να αποφασίσει σε ένα δημοψήφισμα, όπου η πρόταση των θεσμών είναι μία υπόθεση εργασίας, χωρίς υπογραφές και χωρίς νομική υπόσταση.

Σχετικά Άρθρα