slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Σύλλογος Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης στα Πριγκηπόνησα | Φωτογραφίες

Ο ΠΑΣ Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης ,νιώθοντας μεγάλη τιμή, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Διευθυντή της Πατριαρχικής Κατασκήνωσης Παιδουπόλεως κ. Κομβόπουλου Διαμαντή και βρέθηκε στις 9 και 10 Ιουλίου στη Νήσο Πρώτη των Πριγκηπονήσων Κωνσταντινούπολης.
Σε έναν πανέμορφο χώρο τόσο από άποψη τοποθεσίας όσο και από διαμόρφωσης, συμμετείχαμε στο καθημερινό πρόγραμμα και στις δραστηριότητες των παιδιών.
Στο τέλος με μεγάλη συγκίνηση δεχτήκαμε από τα παιδιά πανέμορφες ζωγραφιές με θέμα την Πυροσβεστική.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κ.Κομβόπουλο Διαμαντή, τους συνεργάτες του και όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης για την άψογη φιλοξενία τους.
Την δεύτερη μέρα διαμονής μας στην κατασκήνωση είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα εξαίσιο μουσικοχορευτικό θέαμα (νησιώτικα-ποντιακά και κρητικά τραγούδια και χορούς) από τον ελληνικό παραδοσιακό χορευτικό όμιλο Ελ.Πα.Χ.Ο. Δικταίοι Καστρινοί υπό του χοροδιδασκάλου-λαογράφου κ. Γιώργου Φραγκάκη και την Αδελφότητα Ποντίων «Παναγία Γουμερά» υπό του χοροδιδασκάλου κ. Γιάννη Εφραιμίδη, κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του Αρχιμ. κ. Συμεών Αυγουστάκη, Κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Κατά την παραμονή μας στην Κωνσταντινούπολη επισκεφθήκαμε το Ζάππειο Παρθεναγωγείο στο οποίο και ξεναγηθήκαμε από την γραμματέα του σχολείου, το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο στο οποίο μας ξενάγησε ο υποδιευθυντής του σχολείου και τον ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο του Πέρα, πρόγονο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που μας ξενάγησε ο κ. Kursunlu.

Σχετικά Άρθρα