Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Ξανθιώτης Γιώργος Κράλλης στην 3 η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Computer Space

kralis 3 kralis1 kralis 2

Το Computer Space είναι ένα μη-κερδοσκοπικό παγκόσμιο φόρουμ τέχνης που αφορά τις ψηφιακές τέχνες. Φέτος μετράει 27 χρόνια που διοργανώνει διαγωνισμό με συμμετέχοντες απ όλο τον κόσμο από τον χώρο της σκηνοθεσίας, 3D animation, 3D & 2D art και web design.

Κάθε χρόνο παίρνουν μέρος γύρω στους 10.000 συμμετέχοντες και από αυτούς επιλέγονται οι 5 καλύτεροι από κάθε κατηγορία και από αυτούς βραβεύονται μόνο οι 3 πρώτοι. Ο Γιώργος Κράλλης σχεδιαστής από την Ξάνθη βγήκε φέτος τρίτος σε όλο τον κόσμο στο κομμάτι του 3D & 2D arts. Μάλιστα βραβεύθηκε σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου αι παρέλαβε την τιμητική του διάκριση. Ο Γιώργος Κράλλης δραστηριοποιείται στην Ξάνθη ως γραφίστας στο grpahic design studio NATURAL CMYK και παράλληλα συνεργάζεται με κινηματογραφικές εταιρίες του εξωτερικού στο κομμάτι του 3D animation.

(Όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να δείτε και άλλες δουλειές του μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική του σελίδα στο http://georgekrallis.wix.com/geographics.

Σχετικά Άρθρα