Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Νίκος Μπούρμπος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό του Δ. Μπένη

mpoyrmpos

Στρατιωτικός επί 25 χρόνια, διδάκτηκα ότι για να πετύχεις κάτι, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, επιμονή και υπομονή. Πάντα πίστευα ότι οι επιτυχημένες προσπάθειες συνδυάζουν εμπειρία, νέες εμπεριστατωμένες ιδέες και δουλειά πολλή δουλειά. Σαν μη επαγγελματίας “πολιτικός”, σίγουρα δεν μπορώ να προσφέρω εμπειρία, αλλά έχω μάθει να δουλεύω αγγόγγυστα, να ΑΚΟΥΩ τις ιδέες των άλλων αλλά και να ΠΡΑΤΤΩ σε συνδυασμό με τις δικές μου απόψεις και πρωτοβουλίες. Επιθυμώ το καλό της πόλης μας, καθώς και την προώθηση των εκδηλώσεων, ομορφιών και των προιόντων της  εκτός των “συνόρων”, τόσο εντός του εσωτερικού της Χώρας όσο και στο Εξωτερικό. Η πόλη μας χρειάζεται νέους ανθρώπους για να πετύχουν την αναβάθμιση της σε όλους τους τομείς και να κάνουν τον κάθε Δημότη να νοιώθει υπερήφανος  όταν “ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ” και όταν θα λέει ότι είμαι ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ. Γι αυτό και εγώ “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ”.

Λίγα λόγια για εμένα, για όσους δεν με γνωρίζουν:

Αποφοίτησα το 1988 από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης και εισήχθει στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) εντός των 15 πρώτων στην Ελλάδα, αποφοιτώντας μετά από 4ετή φοίτηση το 1992 με άριστα, 4ος στην σειρά από 300 μαθητές. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου υπηρέτησα σε Μονάδες και Επιτελεία του Ελληνικού Στρατού, σε ηπειρωτικό χώρο και  νήσους, με 9 ετή υπηρέτηση στον τόπο μας την Ξάνθη και από την τιμητική θέση του Διοικητή Μονάδας επί 2 συναπτά έτη. Εκπροσώπησα τη χώρας μας σε ειρηνευτική αποστολή στο Κόσσοβο σε θέσεις Επιχειρησιακές και Στρατηγείου. Υπηρέτησα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Επιτελείο δύο (2) Υπουργών Εθνικής Άμυνας. Εξήλθα του Στρατεύματος με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.

Παρακολούθησα και αποφοίτησα από τα βασικά-ειδικά Σχολεία του Στρατού καθώς και τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού, με Άριστα (1ος-2ος). Παρακολούθησα Διεθνές Σεμινάριο για την Ροή και Διαχείριση Πληροφοριών καθώς και Σχολείο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), στο Oberammergau της Γερμανίας. Ήμουν επιτυχών στις εξετάσεις για την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου.

Είμαι άριστος γνώστης της Αγλλικής γλώσας και έλαβα όλα τα Μετάλια και διαμνημονεύσεις (Του Τάγματος του Φοίνικα κ.λ.π) καθώς και Letter of Appreciation από τον Δκτη της KFOR. Υπήρξα αθλητής Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) της Τοπικής Ομάδας του Δημόκριτου Ξάνθης, με συμμετοχές σε πολλούς αγώνες της Γ΄Εθνικής  και επί πολλά έτη μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου της Ξάνθης “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”.

Υιός του αείμνηστου Σχη ε.α. Δημητρίου Μπούρμπου και της Στυλιανής (Στέλλας) Μπούρμπου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Βουλγαροκτόνου 20 Ξάνθη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6974785078

Email: [email protected]

Facebook: Nikos Bourmpos

Σχετικά Άρθρα