Face to Face slider Τελευταία Νέα

Ο Μπάμπης ξέχασε να πει ότι τους 250 νέους κάδους πλήρωσε ο ΣΔΑΝΞ (με πρόεδρο τον Θ. Μίχογλου) και όχι ο Δήμος Ξάνθης!!! Ο ΣΔΑΝΞ έδωσε ακόμη 475 κάδους στους υπόλοιπους 3 Δήμους της Ξάνθης

Βαρύγδουπο το δελτίο τύπου του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου που μιλάει για τους νέους κάδους που πήρε ο Δήμος μας και έχει δηλώσεις τόσο του ίδιου όσο και του αρμόδιου αντιδημάρχου!!!! Δεν λέει όμως κανένας τους, από πού τους πήραν τους κάδους και ποιος τους πλήρωσε!!!

Η αλήθεια είναι ότι τους 250 νέους μεταλλικούς κάδους αγόρασε με χρήματα του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης ο πρόεδρος Θωμάς Μίχογλου και τους διέθεσε μαζί με άλλους 475 (πλαστικούς) σε όλους τους Δήμους του Νομού Ξάνθης!!!

Για να μην μας ταΐζουν λοιπόν σανό, δείτε τι λέει ο Δήμος Ξάνθης για το θέμα

Δελτίο τύπου 

Αντικαθίστανται οι φθαρμένοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε νέους κάδους απορριμμάτων και τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας έχουν ήδη ξεκινήσει τη σταδιακή αντικατάσταση όλων των παλαιότερων φθαρμένων ή κατεστραμμένων κάδων.

«Με ενέργειες όπως και αυτή αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας. Η καθαριότητα σε όλο τον Δήμο, η υγεία των πολιτών αλλά και η ευαισθητοποίηση σε θέματα καθαριότητας δεν είναι πλέον μια ευχή. Είναι μια πραγματικότητα. Νιώθω σήμερα, διπλά υπερήφανος, γιατί όλες οι ενέργειές μας αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες και εκείνους πρωτίστως οφείλω να ευχαριστήσω για τη συνεχή ανταπόκρισή τους, όπως επίσης και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την προσήλωσή του στο έργο του», δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Αρκετοί παράγοντες είναι εκείνοι που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας για ακόμη πιο καθαρή πόλη. Ένας από αυτούς, γίνεται πράξη με την αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων, ενέργεια που δεν γίνεται περιστασιακά αλλά υλοποιείται κάθε χρόνο και από τους προκατόχους μου στο αρμόδιο τμήμα. Αυτό εκτιμώ ήταν και είναι ένα στοίχημα που το έχουμε κερδίσει ως Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας μας» και πρόσθεσε: «Δεν είναι βέβαια το μοναδικό. Ανακύκλωση δεν είχαμε στην πόλη. Εμείς ως Δημοτική Αρχή τη φέραμε και την εφαρμόσαμε και καμαρώνω για αυτό. Ο κόσμος έχει κατανοήσει την αξία της ανακύκλωσης, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά ένα πρόγραμμα που προστατεύει το περιβάλλον, τη φύση, την πόλη, την ίδια τη ζωή».

σ.ε. Πουθενά κουβέντα για τον ΣΔΑΝΞ ούτε για τον Θωμά Μίχογλου… με τον οποίο ξέρετε ότι δεν έχω παρτίδες αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε και το ότι στο θέμα αυτό, ΑΥΤΟΣ θα πρέπει να πιστωθεί την επιτυχία ανανέωσης των χαλασμένων κάδων σε όλο τον νομό της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα