slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στην εκδήλωση της AVINOIL. 40 χρόνια AVIN! Γιορτάζουμε και συνεχίζουμε να γράφουμε χιλιόμετρα μαζί σας!

Μια πορεία που ξεκίνησε στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου του 1977, συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο πάθος. Να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε μας βήμα. Να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, επενδύοντας πάντα στο μεγαλύτερό μας κεφάλαιο, τους ανθρώπους μας. Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνεια για τα βήματα που έχουμε διανύσει, αλλά και ευθύνη απέναντι στην ιστορία και τους ανθρώπους μας. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο μέλλον. Προχωρούμε δυναμικά παρά τις αντιξοότητες του οικονομικού περιβάλλοντος και έχουμε πολλά σημαντικά σχέδια με επίκεντρο τον πελάτη και τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του.

Αυτό για εμάς είναι αφορμή για μια γιορτή! Η εκδήλωση για τα 40 χρόνια πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi στην Αθήνα. Η AVIN και οι άνθρωποι της παραβρέθηκαν στο χώρο ανάμεσα τους και η Ποπη Τσαπανίδου η οποία ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, έπειτα όλοι γιόρτασαν σε ένα ευχάριστο ο περιβάλλον με τον Σακη Ρούβα. (Στην εκδήλωση ο μοναδικός που παραβρέθηκε από την Θράκη ήταν ο Ξανθιώτης κ. Κώστας Χαραλαμπίδης).

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης από την AVIN Χαραλαμπίδης μαζί με τον γενικό διευθυντή της AVINOIL κ. Χριστόδουλο Βασιλακάκη

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης από την AVIN Χαραλαμπίδης μαζί με τον επιθεωρητή της AVINOIL κ. Αθανάσιο Σπύρου

Σχετικά Άρθρα