Κόμματα Τελευταία Νέα

Ο Θ. Καράογλου εγκαινίασε εργασίες εγκατάστασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου εγκαινίασε την Πέμπτη (22/08) τις εργασίες εγκατάστασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου τόνισε πως το έργο είναι ευθυγραμμισμένο με την κατεύθυνση της νέας σύγχρονης ενεργειακής πολιτικής της χώρας, αναδεικνύοντας τα οφέλη της εποικοδομητικής συνεργασίας του επιχειρείν με την τοπική κοινωνία. Παράλληλα στέλνει το μήνυμα πως “η γεωγραφική απόσταση δεν μπορεί να αποτελεί αιτία ενεργειακής απομόνωσης”.

Όπως επισήμανε: “Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συνδυάζει προσέλκυση επενδύσεων, δημιουργία νέων υποδομών για την εξάλειψη της ενεργειακής φτώχειας, απανθρακοποίηση, χρήση νέων τεχνολογιών, μα πάνω από όλα δημιουργεί νέες αναπτυξιακές προοπτικές σε έναν δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Το Υφυπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) στέκεται αρωγός της όλης προσπάθειας διότι πίσω από κάθε μεγάλη αλλαγή που συντελείται υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν και μπορούν.

Στο Διοικητήριο έχουμε βάλει στόχο να δώσουμε φωνή και ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές και οικονομικές διεργασίες και να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός σταθερού υπόβαθρου προσέλκυσης νέων επενδύσεων μέσω των οποίων θα υπάρξει εισροή κεφαλαίων, θα ενισχυθεί η ρευστότητα και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας”.

Σχετικά Άρθρα