Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Δήμαρχος βράβευσε κάτοικο της Σταυρούπολης για την εθελοντική του προσφορά στον καλλωπισμό του φυσικού περιβάλλοντος

Στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον συναντήσεων με τους πολίτες της ορεινής περιοχής του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, βρέθηκε, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στη Σταυρούπολη.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τον συμπολίτη μας κ. Αθανάσιο Μακρή, όπως ο ίδιος ανέφερε, το γεγονός ότι κατά την συνάντησή του με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο, η Δημοτική αρχή εξέφρασε τις ευχαριστίες και τον τίμησε για την εθελοντική του προσφορά και δράση, καθώς και για τις υπηρεσίες που παρείχε και συνεχίζει να παράσχει για τον καλλωπισμό και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τόνισε ότι η εθελοντική προσφορά αλλά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για πολλά χρόνια ο κ. Μακρής χαίρει της αναγνώρισης όλων μας και είναι άξια επαίνων και συγχαρητηρίων. Επίσης ανέφερε ότι η διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί χρέος και ευθύνη όλων μας. Ως ένδειξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς του, προσέφερε στον κ. Μακρή αναμνηστικό του Δήμου Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα