Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Γιώργος Παυλίδης φέρνει στην Περιφέρεια 500 εκατομμύρια ευρώ για έργα μέχρι το 2020!!

paylidhs hmerida (1) paylidhs hmerida

Ημερίδα σχετική με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 αλλά και το αναπτυξιακό μοντέλο, που αυτή θα υποστηρίξει, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με τη συμμετοχή στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, φορέων και ιδιωτών της Ξάνθης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης για το νέο ΕΣΠΑ στο ξενοδοχείο ELISSO από τη Διαχειριστική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ, παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζαγναφέρης ενώ την ενημέρωση από τους προϊστάμενους των επιμέρους διευθύνσεων παρακολούθησαν οι αιρετοί της περιοχής και τα στελέχη των φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Γ. Παυλίδης:508 εκατομμύρια ευρώ διαθέσιμα

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης ανέφερε ότι είναι μια πολύ σημαντική ημερίδα, «για τη διάχυση της γνώσης για το πρόγραμμα αλλά να φανούν οι διαστάσεις της ανάπτυξης στην περιοχή, τα αίτια για την όποια υστέρηση και να τεθούν οι στόχοι για το επόμενο διάστημα».

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης, ο τόπος έχει τεράστιες δυνατότητες οι οποίες εξαιτίας εθνικών και διεθνών πολιτικών, δεν έχουν αξιοποιηθεί αλλά η Περιφέρεια με το δικό της δυναμικό και πλούτο, μπορεί να προχωρήσει προς το μπροστά χωρίς περιχαρακώσεις και τοπικισμούς. Υπάρχουν πόροι 508 εκατομμυρίων διαθέσιμοι καθώς και μεταφερόμενοι πόροι από την προηγούμενη περίοδο που φτάνουν τα 80 εκατομμύρια ενώ στόχος της ΑΜΘ είναι να αυξηθούν αυτά τα ποσά.

Σχετικά Άρθρα