slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Γιάννης Ιατράκης κατεβαίνει στο πλευρό του Μανώλη Τσέπελη και ζητά την ψήφο σας!

Ήρθα στην Ξάνθη τον Αύγουστο του 1971 σε ηλικία 3 ετών και έγινε η πατρίδα μου. Σπούδασα στην Πολυτεχνική σχολή του Α.Π. Θεσσαλονίκης Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός κι επέστρεψα για εργασία στην Ξάνθη. Εργάστηκα κατά διαστήματα σε εταιρείες όπως η Χαρτοποιία Θράκης Α.Ε., FancoA.E. και Β.Φ.Λ. Α.Ε., αλλά κυρίως ως ελεύθερος επαγγελματίας εργολάβος δημοσίων κι ιδιωτικών έργων.

Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Φυτοπούλου και μεγαλώνουμε δύο κόρες.

Η αγάπη μου για την πόλη και τους ανθρώπους της με οδήγησε να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό τόσο σε εκδηλώσεις του Μουσικού σχολείου όσο και ως μέλος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων.

Η απόφαση να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές οφείλεται στην ανάγκη να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να επιστρέψει στην δουλειά ο τεχνικός κόσμος του Δήμου μας όπως, τα τεχνικά γραφεία μελετών, οι εργοληπτικές επιχειρήσεις, οι τεχνίτες και τα συνεργεία εργασιών, οι προμηθευτές υλικών κι εξοπλισμού έργων και οι λοιποί επαγγελματίες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τις κατασκευές. Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας βιώνουμε την χειρότερη απαξίωση λόγω κρίσης αλλά  κυρίως λόγω ανυπαρξίας έργων, όταν δίπλα μας άλλοι Δήμοι  εκτελούν τόσα έργα δίνοντας δουλειά στους δημότες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους και αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία του Δήμο τους.

 

Ιατράκης Ιωάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης

Συνδυασμός Δύναμη για το Αύριο – Μανώλης Τσέπελης

 

Σχετικά Άρθρα