Face to Face Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ούτε διαπραγματεύονται αυτοί, ούτε τίποτα. Κάνουν το πρώτη- και τελευταία- φορά Αριστερά

karypidhs

Είμαι πεισμένος πια ότι αυτοί στον Σύριζα ζούνε σε ένα φανταστικό παράλληλο κόσμο. Ζούνε στο όνειρό τους. Κάνουν αυτό που ονειρευόντουσαν και που περίμεναν τρία χρόνια τώρα. Κάνουν το πρώτη- και τελευταία- φορά Αριστερά. Από αυτά που ακούω στα κανάλια της Αθήνας από τους ίδιους του Υπουργούς του Σύριζα καταλαβαίνω ότι ούτε διαπραγματεύονται, ούτε τίποτα.

Όσοι μπορούν να παρακολουθήσουν στα δορυφορικά τα μεγάλα ξένα κανάλια έχουν φρίξει με αυ΄τα που αποκαλύπτουν οι ξένοι από τις συνομιλίες. Χθες οι κυβερνητικοί έβαλαν στο χέρι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, τα αποθεματικά των Δήμων της χώρας. Εσάς σας κάνει λογική διαπραγμάτευση αυτό; Σας δείχνει ότι έχουν σχέδιο; Έχετε ακούσει τίποτε για την ανάπτυξη και τους μικρομεσαίους κλείνουν τα μαγαζιά τους καθημερινά; Εγώ το μόνο που ακούω είναι για νέες προσλήψεις στο δημόσιο!!! Και πάμε στο σημαντικό.

Νομίζω ότι το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν χέρι στις καταθέσεις και αφού καταλάβουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, κρατώντας σαν παρακαταθήκη μια ισχυρή εκλογική βάση από «αχαρακτήριστους» ψηφοφόρους, που θα πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε διαπραγμάτευση, αλλά πάλι φταίγανε οι ξένοι. Το ίδιο παραμύθι δηλαδή που μας ταΐζουν χρόνια τώρα όσοι κυβέρνησαν αυτήν την χώρα. (Μάρτης μου ο θεός να μην επιβεβαιωθώ… γιατί μας βλέπω όλους στη ξενιτιά φίλε Ξανθιώτη!).

 

***Θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για τις νέες αναρτήσεις στο xanthinews.gr ; Απλά κάντε LIKE ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα