Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες της Ξάνθης για τα 120 ευρώ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

trapezes 1 ioylioy 2015 (4) trapezes 1 ioylioy 2015 trapezes 1 ioylioy 2015 (1) trapezes 1 ioylioy 2015 (2) trapezes 1 ioylioy 2015 (3)

Μόνο μια αξιοπρέπεια μας είχε μείνει με τον Σύριζα αλλά φαίνεται ότι και αυτήν την έχουμε απολέσει τις τελευταίες ημέρες. Ουρές εκατοντάδων συμπολιτών μας αυτήν την ώρα έξω από τα 4 υποκαταστήματα τραπεζών του νομού που άνοιξαν από πολύ νωρίς το πρωί προκειμένου να δώσουν στον καθένα από 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.

Με απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα (και δεν ενημερώθηκε κανείς) οι τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά και αυστηρά και μόνο συνταξιούχους. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο, Πέμπτη, όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω.

Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας.

Επειδή η απόφαση ελήφθη αργά το βράδυ, πολλοί από τους συνταξιούχους δεν γνώριζαν ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν με αλφαβητική σειρά, με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός έξω από τα υποκαταστήματα.

Οι συνταξιούχοι θα λάβουν τα 120 ευρώ της σύνταξης, με την προϋπόθεση να μην έχουν βγάλει από το λογαριασμό τους τα 60 ευρώ μέσω των ΑΤΜ!!!!!!!!!!!

Θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί. (Το τι ακούσαμε έξω από τις τράπεζες για τους προηγούμενους κυβερνώντες αλλά και για την κυβέρνηση Σύριζα που ουσιαστικά με έριξε στην χρεοκοπία δεν λέγετε αυτήν την στιγμή!).

Σχετικά Άρθρα