Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ομαλά φαίνεται ότι θα γίνει η παραλαβή παράδοση της αντιπεριφέρειας Ξάνθης.

Παρά τις κραυγές ορισμένων και προφανώς για το καλό του τόπο, φαίνεται ότι ο απερχόμενος Φώτης Καραλίδης και ο νέο-εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν με καλό κλίμα στην παράδοση παραλαβή των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Οι εκλογές έχουν τελειώσει και το πολωμένο κλίμα μένει πίσω. Είναι δύσκολη η εποχή και δεν σηκώνει αντιπαραθέσεις.

Έτσι οι δύο άνδρες είχαν νέα συνάντηση είχαν το μεσημέρι της προηγουμένης Τετάρτης στην Αντιπεριφέρεια για να συζητήσουν τα εκκρεμή προβλήματα. Μάλιστα από το γραφείο του κ. Καραλίδη εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση

Σήμερα Τετάρτη 23-7-2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των Δ/ντων των υπηρεσιών της ΠΕ Ξάνθης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φ. Καραλίδη και του νεοεκλεγέντος Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Ζαγναφέρη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση ανά υπηρεσία όλων των θεμάτων που τις απασχολούν.

Η διάρκεια της συνάντησης ήταν πέραν των δύο ωρών με πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας. (αυτό το κλίμα συνεργασίας είναι που επιζητά και ο πολίτης… και όχι τις φωνές τα εκατέρωθεν βρισίδια και τον εξευτελισμό των πάντων!!!).

Σχετικά Άρθρα