Lifestyle slider Τελευταία Νέα

Ολόσωμες φόρμες για όλες τις ώρες – Πως θα τις φορέσεις σωστά;

Οι ολόσωμες φόρμες είναι από τα πιο πρακτικά γυναικεία ρούχα που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Γνωστές και ωςoverallsή αλλιώς jumpsuits, έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις ζήτησης από όλες τις γυναίκες. Αρκεί να τις συνδυάσετε με ένα όμορφο αξεσουάρ και θα είστε καλοντυμένες.

Φέτος είναι πολύ στην μόδα οι ολόσωμες φόρμες με κοντό αλλά και με μακρύ μανίκι με κουμπιά ή οι σαλοπέτες που φοριούνται με t-shirt. Αναβαθμίστε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, επιλέγοντας μία από τις in fashion ολόσωμες φόρμες και πρωτίστως φορέστε τις σωστά. Τι προτείνουμε;

Τολμήστε να τις φορέσετε με sneakers!

 

Αν η γραμμή της ολόσωμης φόρμας δεν είναι στενή, τότε ο ιδανικός τρόπος να τη φορέσετε είναι με το αγαπημένο σας δετό παπούτσι. Η ολόσωμη λινή φόρμα Regalinas με ζωνάκι στο ίδιο ύφασμα και τελείωμα στο μέσο της γάμπας,είναι μία από τις πιο μοντέρνες και άνετες προτάσεις για τις χαλαρές εμφανίσεις σας στην πόλη και στις εξορμήσεις σας. Όλες οι διαθέσιμες αποχρώσεις, εδώ.

Ζωνάκι και πέδιλο, ίδια απόχρωση!

 

Η ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο σε βεραμάν ταιριάζει άψογα με την ουδέτερη μπεζ απόχρωση στο ζωνάκι! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε την φόρμα με ένα μπεζ πέδιλο ή σανδάλι και θα είστε έτοιμες να πάτε στο γραφείο, να βγείτε για ποτό, να πάτε για ψώνια. Την θέλετε; Κάντε τη δική σας εύκολα και γρήγορα.

Εμπριμέ ολόσωμη φόρμα με δερμάτινο ζωνάκι

 

Το εμπριμέ είναι το πιο έξυπνο σχέδιο που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο, καμουφλάροντας τέλεια κάποιες ατέλειες. Συνδυάστε ιδανικά τηναμάνικη ολόσωμη φόρμα Regalinas, με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις πλατφόρμες.

Εκτός από ολόσωμες φόρμες, στην καλοκαιρινή ποικιλία Regalinas θα βρείτε πουκαμίσες μακριές με ανοίγματα που μπορούν να φορεθούν με το παντελόνι σωλήνα ή με ένα σορτς από μέσα. Δείτε με 1 κλικ μία floral πουκαμίσα σε κοραλλί!

ShopNowàregalinas.gr

Σχετικά Άρθρα