Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA. Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ (ζωντανή μετάδοση από Novasports 4)

skoda

Με τους Δημήτρη Γούτα και Κάρλος Γουίλσον Ρούντι να συμμετέχουν κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 3 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και να φέρει τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Παρασκευής έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής με τον Σάκη Τσιώλη να ζητά συγκεκριμένα πράγματα στην ανάπτυξη αλλά και αποτελεσματικότητα στην άμυνα και τα τελειώματα φάσεων. Ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους:

Γκαραβέλη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Μπαρέττα, Φλίσκα, Κομεσίδη, Γούτα, Καπετάνο, Λισγάρα, Καρυπίδη, Ολιβέιρα, Κυριακίδη, Ράνο.

Η ξανθιώτικη ομάδα ταξίδεψε χθες Σάββατο το πρωί στα Γιάννινα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Πανηπειρωτικό γήπεδο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανηπειρωτικό στάδιο, η SKODA ΞΑΝΘΗ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες στον τομέα της τακτικής και στις στατικές φάσεις, ένα 24ωρο πριν την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 4.

Σχετικά Άρθρα