Ατζέντα Τελευταία Νέα

Οι The Mode για μια μοναδική βραδιά στο LOLA αυτό το Σάββατο (Warm up: Dj Morrello)

Oι ‘’The Mode’’ αποτελούνται από τρεις φρέσκους καλλιτέχνες με πρωτοποριακό όραμα από τη Θεσσαλονίκη, που συνδυάζουν ταλέντο, πρωτοτυπία και το ίδιο πάθος για τη μουσική. Είναι ο Jorge Cortez και ο Dimitri Mesol, οι δυο djs και παραγωγοί με μάσκα robot και η μοναδική φωνή και εκκεντρική παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας και μουσικού/στιχουργού, Fey Kross.

Το ιδιαίτερο μουσικό τρίο ηλεκτρονικής παραγωγής εισήλθε στα μουσικά δρώμενα πίσω στο 2010 με το progressive house EP «Tragic Love» (ΜΒ Digital, America), το οποίο έγινε αρκετά δημοφιλές στα charts του Beatbort, έκανε ραδιοφωνική πρεμιέρα στο Ministry Of Sound Radio, παίχθηκε από τους γνωστούς Matt Darey και Tristan Garner και τελικά έγινε χρυσό. Τα πρώτα βήματα συμπληρώθηκαν με το τραγούδι ‘’Running’’ στην Ελλάδα (Universal/Planetworks) και συνεχίστηκαν με την dance επιτυχία “Get me high”, που τους προσέφερε συμβόλαιο με τη Warner Music και ένα βραβείο MVMA το 2012. Επίσης το group άρχισε να γίνεται δημοφιλές και στη γειτονική Ιταλία με το EP “Genius”, που κυκλοφόρησε και στις δύο χώρες.

Το φημισμένο περιοδικό DjMAG και συγκεκριμένα η ιταλική έκδοση του περιοδικού αναφέρεται σε ένα group ‘φαινόμενο’ κι επαινεί το ταλέντο τους, ειδικά τη φωνή της τραγουδίστριας Fey Kross, σημειώνοντας πως τη θεωρεί μια από τις καλύτερες και καταλληλότερες φωνές στη Dance και EDM σκηνή (2014).

the mode

Το EDM group συμμετείχε σε σημαντικά shows και festivals στη μέχρι τώρα πορεία του σε Ελλάδα κι εξωτερικό, όπως στο Almyra Festival στη Θεσσαλονίκη (2013) με πάνω από 15000 κόσμο και συμμετοχή ηχηρών μουσικών ονομάτων όπως Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος και Αντώνης Ρέμος, στο Dreamland Festival στην Αρχαία Ολυμπία (2014) δίπλα σε ονόματα όπως ο Christian Cambas, στο Helios Festival 2014 στην Κέρκυρα μαζί με τους DubVision, στο OpenAir Festival στη Μυτιλήνη (2014), στο Winter Lake Party (2014) , σε AXDW fashion shows στην Αθήνα, στα Mad VMA Ελλάδας, σε δράσεις περιοδικών, live shows και φιλανθρωπικά events σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σαντορίνη, Κατερίνη, Ξάνθη, Πύργο, Λέσβο, Ίμπιζα, Μιλάνο κλπ.

Το 2014 οι The Mode συμμετείχαν για πρώτη φορά σε παραγωγή με ελληνικό στίχο, στη συνεργασία με το γνωστό rapper Bo στο τραγούδι ‘’Πώς το λένε’’, το οποίο έφτασε στη δεκάδα του ΜTV list κι έγινε πολύ δημοφιλές στα ελληνικά ραδιόφωνα και λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν το electro pop ‘‘Σ’αγαπώ /Βetta Chick’’(σε δυο γλώσσες) και το remix της ξενόγλωσσης version έλαβε θετικό feedback από το IHeart Radio, ένα από τα καλύτερα ραδιόφωνα στον κόσμο με πάνω από 8 εκατομμύρια ακροατές. Το Φεβρουάριο του 2015 συνεργάστηκαν επίσης με τους Energy Djs και δημιούργησαν ένα house track, το ‘’Not You’’ που υποστηρίχθηκε από ελληνικά και ξένα ραδιόφωνα και έφτασε το νούμερο 1 στα charts στην Πολωνία.

Τέλη του 2014 με αρχές του ’15, έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν σε Ιταλία και Ολλανδία για ένα ολοκληρωμένο EDM studio album σε συνεργασία με τον Ιταλό παραγωγό Luca Monticelli και αποσκοπούν σε παράλληλη καριέρα στο εξωτερικό. Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2015 οι The Mode δουλεύουν επίσης το anthem για το Helios Festival που λαμβάνει μέρος στην Κέρκυρα, όπου θα παίξουν τον Ιούλιο μαζί με τον πασίγνωστο Dyro και άλλα ονόματα του εξωτερικού. Επίσης θα συνεχίσουν το summer tour τους σε πολλούς προορισμούς ένας εκ των οποίων είναι το Μόναχο και ένα από τα καλύτερα club παγκοσμίως, αλλά και το Musicland Festival (ex Dreamland) μαζί με τον επίσης διάσημο Laidback Luke.

Την άνοιξη του 2015 οι The Mode, μαζί με τον παραγωγό Arrow παρουσιάζουν το επίσημο Anthem του Helios Festival 2015, με τίτλο “Where Is Your Mind”! Ένα τραγούδι που έχει να κάνει με τα festivals.Πιο συγκεκριμένα με την ενότητα του κόσμου, τα συναισθήματα και την ενέργεια που βιώνει κανεις όταν συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.Το festival Anthem των The Mode για το Helios Festival γράφτηκε από την τραγουδίστρια και στιχουργό του συγκροτήματος Fey Kross.Κατά την καλοκαιρινή περιοδεία τους οι The Mode μοιράζονται το main stage του Helios Festival μαζί με τον superstar dj Dyro.Ανάμεσα στις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού για τους The Mode είναι μια sold-out συναυλία στο διάσημο κλαμπ στο Μόναχο της Γερμανίας , Neuraum. Έτοιμοι για show όπως αυτοί ξέρουν για ακόμα μια φορά με κέφι, θετική ενέργεια και δυνατές μουσικές οι The Mode συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε όλο τον κόσμο και μοιράζονται τις μουσικές τους!!

Warm up: Morrello

morrello

Entrance: 5 Euro

Μη το χάσετε!

Reserve: 6943087311

Σχετικά Άρθρα