slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Οι RoboSpecialists έπαιξαν μπάλα στην Κεντρική πλατεία Ξάνθης….

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Η RoboSpecialists πάντα στην επικαιρότητα και πάντα με δράσεις και εκδηλώσεις, μια από αυτή και η σημερινή στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπου η γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα ”Βασίλισσα της Θράκης” έπαιξε και ρομποτικό ποδόσφαιρο με τους ”RoboSpecialists ” ,ε νικητή την τεχνολογία και την ρομποτική!!!!

Ο Σύλλογος RoboSpecialists συμμετέχει στις Γιορτές Νεολαίας που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης από σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου στις 10.30-13.30 και την Πέμπτη 23 Μαϊου στις 10.30-13.30 και έχουν ετοιμάσει  πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες! Εντυπωσιακά ρομποτάκια και projects και έναν απίστευτο διαγωνισμό με το ρομποτικό ποδόσφαιρο!

Στην πλατεία βρέθηκε και ο βουλευτής Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης που συνομίλησε με την πρόεδρο του συλλόγου κ Μαρία Γκαγκώνη για τον σύλλογο και τις προοπτικές του…

Δείτε φωτογραφίες:

Μήνυμα του συλλόγου:

Το ρομποτικό ποδόσφαιρο συνδυάζει αρμονικά το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων με το πρωτοποριακό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, καθώς οι μικροί διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν χρησιμοποιώντας ρομπότ- ποδοσφαιριστές με σκοπό να σκοράρουν και να πανηγυρίσουν τα πιο φαντασμαγορικά γκολ!
Είσαι έτοιμος να γίνεις ο νέος πρωταθλητής του ρομποτικού ποδοσφαίρου?
Επίσης θα σας παρουσιάσουμε την κατασκευή του μικροδορυφόρου του διαγωνισμού Διαστημικής CanSat in Greece.
Θα χαρούμε να σας δούμε , σας περιμένουμε στην πλατεία Δημοκρατίας από σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου και την Πέμπτη 23 Μαϊου 10.30-13.30.

 

Σχετικά Άρθρα