Μουσική Τελευταία Νέα

Οι REC για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτούν το SILVER AWARD στα SOCIAL MEDIA AWARDS 2016

Ήταν μια σκληρή «προεκλογική» περίοδος, αλλά έφτασε στο τέλος της! Η «εκλογική» αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ομαλά και οι REC διεκδίκησαν το “οβάλ γραφείο” στο House of Social Media Awards!

Και μπορεί εμείς να μην είχαμε… Ντόναλντ Τράμπ ή Χίλαρι Κλίντον να ανεβάζουν το «θερμόμετρο» όπως στις εκλογές των ΗΠΑ, αλλά είχαμε πολλά περισσότερα!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το #1 Urban Pop συκρότημα απέδειξε πως κανένας τίτλος δεν είναι τυχαίος. Κατέκτησε το SILVER AWARD στην κατηγορία Best Use of Crorporate Brand για τη μουσική και για το 2016!

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που θα απονεμηθούν προκύπτουν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό, καθώς οι υποψηφιότητες στα βραβεία φέτος ήταν συνολικά 580, από 80 διαφορετικές εταιρείες συνολικά, κατεβάζοντας η κάθε μία τις καλύτερες δουλείες της στα social media στη χώρα μας.

Συνεπώς, το επίπεδο και ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλά. Τα βραβεία που θα δοθούν φέτος είναι GOLD, SILVER, BRONZE σε κάθε κατηγορία και μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρξουν δύο GOLD ή δύο SILVER σε μία κατηγορία.

Σε γενικές γραμμές, οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας από 8 και πάνω κερδίζουν GOLD βραβείο, από 7,5 έως 7,9 κερδίζουν SILVER βραβείο και από 6,5 έως 7,4 BRONZE βραβείο. Υπάρχουν κατηγορίες, στις οποίες δεν θα δοθεί κανένα βραβείο, αφού οι υποψηφιότητες δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέσο όρο βαθμολογίας που να δικαιολογεί βραβείο.

Τους REC και όλα τα τραγούδια τους τα ακούτε αποκλειστικά και πρώτα μέσα από τον καλύτερο σταθμό της πόλης τον TOP FM 96,9… άκου live και από εδώ: http://www.e-radio.gr/Top-Fm-969-Xanthi-i379/live

rec (1) rec

Σχετικά Άρθρα