slider Τελευταία Νέα

Οι Ξανθιώτες Γιώργος Καραγιαννίδης (βαρύτονος) και η Ριψιμέ Ντανελιάν (σοπράνο) εντυπωσίασαν στο μέγαρο μουσικής Κομοτηνής (φωτογραφίες +video)

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής με τη συνεργασία των «Φίλων της Μουσικής – Θράκης» και της Περιφέρειας διοργάνωσαν την καθιερωμένη μεγάλη Εορταστική Συναυλία ΑΜΘ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής .  

Η ορχήστρα των «Φίλων της Μουσικής – Θράκη» παρουσίασε ένα ευχάριστο πρόγραμμα, γεμάτο από τη λάμψη των ημερών. Διάσημες μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο, ερμηνευμένες από την ορχήστρα με τη συμμετοχή τραγουδιστών, χορευτών μπαλέτου και χορωδών, γέμισαν την ατμόσφαιρα με τη μαγεία των εορτών. Ανάμεσα στους συντελεστές και ο Ξανθιώτης βαρύτονος Γιώργος Καραγιαννίδης και η σοπράνο Ριψιμέ Ντανελιάν που εντυπωσίασαν το κοινό με τις φωνές τους.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν: ο Γιώργος Καραγιαννίδης βαρύτονος, Ριψιμέ Ντανελιάν σοπράνο, Έλλη Κανάκη σοπράνο, Σοφία Ιερωνύμου μετζοσοπράνο, Νάντια Μαλακόζη σοπράνο, χορωδία Κομοτηνής «ο Εύμολπος», η χορωδία Θρακικού ωδείου Κομοτηνής και η σχολή χορού plie. Την ορχήστρα διεύθυνε ο μαέστρος Χρήστος Κόζαλης

Δείτε video :

https://www.facebook.com/mario.cavaradossi.12/videos/pcb.10218755837000140/10218755819919713/?type=3&theater
“Bella siccome un angelo” Don Pasquale από την Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής 20.12.2019!!!

Σχετικά Άρθρα