slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Οι νεαροί κλέφτες ήταν και άπειροι και άτυχοι, τους συνέλαβε η αστυνομία μετά από απόπειρα κλοπής

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και απόπειρα κλοπής από επιχείρηση, που διαπράχθηκαν τις βραδινές ώρες της 19/20-7-2019, στο νομό Έβρου.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 21 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σε βάρος των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και της κλοπής.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, αρχικά οι δύο δράστες αφαίρεσαν από αγροτική περιοχή του Έβρου ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, μετέβησαν με το παραπάνω όχημα σε επιχείρηση, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου προσέκρουσαν στην είσοδό της, προκειμένου να την διαρρήξουν, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα