Γενική

Οι θέσεις της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την ΕΒΖ


Το μόνο που μένει πια είναι να περιμένουμε με τρόμο, τις επόμενες αποφάσεις για την Ξάνθη

Ένα- ένα τελειώνουν και τα τελευταία που έμειναν στην Ξάνθη, όλα εκείνα που θα μπορούσαν έστω κι ελπίδα να φέρουν για το μέλλον! Η σειρά του εργοστασίου ζαχάρεως ήρθε με το ξήλωμα των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν για παραγωγή βιοαιθανόλης χωρίς καμιά αντίδραση φυσικά από κείνους που υπεραμυνόταν της λειτουργίας του ως εργοστάσιο παραγωγής ζάχαρης και κατέκριναν τις προσπάθειες διασφάλισης λειτουργίας του με άλλο αντικείμενο!
Πού είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές της Ξάνθης ν’ αντιδράσουν για την αποψίλωση του τόπου από κάθε πνεύμονα εργασίας; Απογοητευμένοι κι ανασφαλείς παρακολουθούν οι κάτοικοι της Ξάνθης την πλήρη διάλυση κάθε δομής και υποδομής στον τόπο απ’ την ανάλγητη κυβέρνηση που μετρά νούμερα υπακούοντας σε τεχνοκράτες τροϊκανούς κι αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα δράματα που κρύβονται πίσω από κάθε απόφαση πλέον!
Το μόνο που μένει πια είναι να περιμένουμε με τρόμο, τις επόμενες αποφάσεις για την Ξάνθη που δεν έμεινε κανείς να πιστεύει ότι θα έχουν στόχο τη συγκράτηση των κατοίκων της και την ανάπτυξή της που με τόσο πάθος διατυμπάνιζαν πριν δυο μόλις χρόνια οι φρεσκοεκλεγμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα