slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Οι Έλληνες δεν παραχωρούν την Ιστορία. Θα είμαστε όλοι εκεί…

Δυστυχώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, παραδίδει το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, την “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ” καὶ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στους Σλάβους των Σκοπίων. Εφάρμοσε επακριβώς το σενάριο πού εδώ καὶ χρόνια έγραψαν τα ισχυρά εγχώρια καὶ διεθνή οικονομικά συμφέροντα!!! Η τελευταία πράξη της ανιστόρητης καὶ προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, θα παιχτεί στη Βουλή των “προθύμων”!!!
…Πρέπει να δώσουμε τέλος στις προφάσεις τις αναβολές καὶ τις διχογνωμίες. Η ιστορία, καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό καὶ κομματικό τους συμφέρον πάνω απο την Πατρίδα καὶ την Δημοκρατία, παραδίδοντας τα απαράδοτα, υποκύπτοντας με μεγάλη ευκολία στα ξένα κέντρα αποφάσεων.
…Οι Έλληνες δεν παραχωρούν την Ιστορία τους ούτε δέχονται την χειραγώγηση της Ελευθερίας καί της έννοιας της Δημοκρατίας!!! Γιά τις αξίες αυτές έχουν χυθεί ποτάμια Ελληνικού αίματος, γιά να τις έχουμε εμείς σήμερα!!!
…Γινόμαστε συμπαγές ανθρώπινο ανάχωμα το οποίο θα εμποδίσει το πέρασμα των εθνοκτόνων αυτών αποφάσεων. Κάτω τα χέρια από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
…Η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο είναι ο μοναδικός Δημοκρατικός καὶ Ειρηνικός τρόπος, να εκφράσει έμπρακτα ο Ελληνικός λαός την βούληση του!!! Είμαστε σκεπτόμενοι, Δημοκρατικοί, Ενωμένοι καὶ Ενεργοί Έλληνες Πολίτες!!! Είμαστε κυρίαρχοι στη χώρα μας καὶ απαιτούμε η βούλησή μας να λαμβάνεται υπ’ όψιν από τους αρμόδιους κυβερνώντες!!!
…Πρέπει να είσαι αφελής ή ανόητος γιά να μην αντιλαμβάνεσαι ότι όταν παραχωρείς Όνομα, Εθνότητα καὶ Γλώσσα, παραχωρείς Εθνικό Έδαφος!!!
…Η συμφωνία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει εύκολα απότην Βουλή των “προθύμων” και θα υπογραφεί από τους αρμόδιους καὶυπεύθυνους.Έχουμε όμως ηθική υποχρέωση να εκφράζουμε την άποψή μας, απ’εναντι στον εαυτό μας καί την οικογένειά μας!!!
…Δεν αρκούν πλέον τα επικά αφηγήματσ στην οθόνη του Η/Υ, αραχτοί στο καθιστικό του σπιτιού μας. Είναι αναγκαία η κινητοποίησή μας
… Οι μάχες πού χάθηκαν, είναι αυτές που δεν δόθηκαν!!!

…Όλοι την Κυριακή, 20 Ιαν. 2019, στην Αθήνα, πλατεία Συντάγματος. Σημείο συγκέντρωσης – εκκίνησης στην πλατεία μπροστά από το κτίριο της παλαιάς Βουλής (άγαλμα Κολοκοτρώνη) καὶ ώρα 13.15

…Η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!

 

Υπτγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης

Διευθύνων Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα