Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ξεφτίλα: Σάπια φρούτα μοιράζουν Σύριζα και Δήμος Ξάνθης στους δικαιούχους δωρεάν βοήθειας σε σημείο διανομής στα Άβδηρα. Δεν προλαβαίνουν να τα μοιράσουν λένε!!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Δήμος Ξάνθης είναι ο κεντρικός υπεύθυνος εταίρος της διανομής επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) προς άπορους Ξανθιώτες και όπως μαθαίνω αλλά και όπως λέει και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραλαμβάνει σάπια φρούτα από την Κυβέρνηση αλλά και όπως δείχνουν οι καταγγελίες των πολιτών μοιράζει και σάπια φρούτα στους αδύναμους που δεν μπορούν ούτε καν να διαμαρτυρηθούν!!!!!!!!! Και όλα αυτά χωρίς να ντραπεί κανείς….

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καναλιού 6, την αντίδραση των δικαιούχων προκάλεσε η διανομή φρούτων στον δήμο Αβδήρων αφού όπως διαπιστώθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα εξ αυτών ήταν σάπια την ημέρα της διανομής. Ερωτώμενος την ίδια ημέρα για το θέμα που ανέκυψε ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης έδειξε ουσιαστικά ως υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο!!!! (Τον τελευταίο χρόνο στον Δήμο Ξάνθης «όποια πέτρα και αν σηκώσεις» ο Παπαδόπουλος είναι από κάτω…)

Ωστόσο η αντίδραση του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήταν να ρίξει την ευθύνη για τα σάπια πορτοκάλια και λάχανα στον δήμαρχο Αβδήρων καθιστώντας τον υπεύθυνο για τον έλεγχο και την παραλαβή των ειδών.

(Η ουσία ο Σύριζα στέλνει σάπια φρούτα για να κοροϊδέψει τους πολίτες και οι δικοί μας εδώ τα μοιράζουν χωρίς να συμβαίνει τίποτε…. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!).

Δείτε και το ρεπορτάζ για να δείτε ποιοι ανεύθυνοι μας κυβερνάνε

Σχετικά Άρθρα