slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ξεφτίλα: Με “σάπια” αυτοκίνητα που μένουν στον δρόμο, οι αστυνομικοί της Ξάνθης, Και ένας σε κάθε περιπολικό!

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομία της Ξάνθης και άλλα τόσα τα παράπονα του ένστολου προσωπικού που με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε απίστευτες ιστορίες. Με “σάπια” διαλυμένα αυτοκίνητα και χωρίς προσωπικό, με ιδιωτικούς ασυρμάτους κλπ προσπαθούν οι άνθρωποι να αστυνομεύσουν την παρανομία στην πόλη και να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό.

Προχθές 4-5 περιπολικά κυνηγούσαν έναν λαθρέμπορο ψυχών που έκοβε βόλτες σε όλο τον κάμπο με 200 και του έστηναν μπλόκα αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να τον εντοπίσουν γιατί τα περιπολικά δεν μπορούσαν να τον φτάσουν μέσα στην βροχή. Και καλά έκαναν οι αστυνομικοί που κοίταξαν πρώτα την ασφάλειά τους και μετά την σύλληψη.

Προσωπικό και μέσα είναι κουρασμένοι και η ένταση του μεταναστευτικού απορροφά όλη την ενέργεια. Παράλληλα μου λένε ότι τα περιπολικά έχουν μόνο ένα άτομο που πάει στα περιστατικά, πράγμα που βασικά εκτιμώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο…

Τέλος ζητών να ρίξουν μια ματιά από το Υπουργείο στην Ξάνθη, γιατί δεν είναι ωραίο να μένουν τα περιπολικά στην μέση του δρόμου από βλάβες… (για το θέμα θα επανέλθω).

Σχετικά Άρθρα