Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ξεκινά για την Δημοτική Αλλαγή ο Θ. Μίχογλου

Ευχαριστίες εκφράζει προς τους συμπολίτες του ο νέος Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου μετά την πρόσφατη πραγματικά μεγάλη νίκη του απέναντι στην Μαρία Καραλευθέρη. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Τοπείρου , που εμπιστευτήκατε και τιμήσατε με την ψήφο σας εμένα και τον συνδυασμό μου.

Αυτή η εμπιστοσύνη,  μας δίνει δύναμη για το δύσκολο έργο μας και μας γεμίζει με ευθύνη. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε ούτε εγώ αλλά ούτε και οι συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους του δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, εκλεγέντες και μη ,καθώς επίσης και όλους όσους στήριξαν  προεκλογικά με τον αγώνα τους τον συνδυασμό μας. Η νίκη είναι μεγάλη και ανήκει σε όλους.

Παρά τις αήθεις επιθέσεις και λασπολογίες, αγωνιστήκαμε ένα τίμιο και καθαρό  αγώνα για το καλό του τόπου μας, με εφόδια τις αξίες και τις αρχές μας  τα δημοκρατικά ιδεώδη, το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και  την αγάπη των συνδημοτών μας.

Ο Δήμος Τοπείρου ξεκινά μια νέα ελπιδοφόρα πορεία ,στην οποία σας καλώ όλους να συμπορευτούμε με ενότητα, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Θα είμαστε δίπλα σας τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου με συνέπεια, ήθος και διαφάνεια προς όφελος όλων των συνδημοτών μας» αναφέρει στην επιστολή του.

Σχετικά Άρθρα