slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές ηλεκτρονικά στο 2ο ΓΕΛ Ξάνθης

«ΕΓΓΡΑΦΗ(ηλεκτρονικά) και ΟΡΙΣΤΙΚΗ  ΕΓΓΡΑΦΗ(στο σχολείο)»

Από τη Διεύθυνση του 2ΟΥ Λυκείου Ξάνθης ανακοινώνονται τα εξής αναφορικά με τις εγγραφές των μαθητών στο Γενικό Λύκειο.

Η σειρά των ενεργειών εγγραφής έχει ως εξής,

Οι γονείς ή οι κηδεμόνες των μαθητών οφείλουν να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή του μαθητή στη βαθμίδα του Λυκείου(ΓΕΝΙΚΟ ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ)  μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.

[Για τη ενέργεια αυτή  μπαίνουμε στην ιστοσελίδα:

https://e-eggrafes.minedu.gov.grκαι μας ζητά τους κωδικούς του TAXIS. Μπαίνουμε σε περιβάλλον το οποίο μας καθοδηγεί για τη δήλωση-εγγραφή του/της μαθητή/τριας.]

Το χρονικό διάστημα 18-24 Ιουνίου, οι πληροφορίες των εγγραφών ελέγχονται από τη ΔΔΕ Ξάνθης η οποία στις 25 Ιουνίου αποδίδει(ενημερώνει) αρμοδίως τους Λυκειάρχες τους νέους μαθητές τους οι οποίοι προέρχονται από τις περιοχές που ορίστηκαν χωροταξικά για κάθε σχολείο.

Από 25 έως 28(για φέτος/Παρασκευή) θα γίνουν οι οριστικές εγγραφές στο σχολείο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επομένως, νωρίτερα από τις 25 Ιούνη δεν μπορούμε να εγγράψουμε μαθητές στο σχολείο (για να μην ταλαιπωρούνται οι γονείς).

Επίσης είναι σημαντικό να γίνει ολοκληρωμένα η εγγραφή του μαθητή(και ηλεκτρονικά και φυσικά στο σχολείο), γιατί αυτό θα βοηθήσει στην έγκαιρη και σωστή οργάνωση της λειτουργίας του σχολείου σε ότι αφορά  τηδιδασκαλία των μαθημάτων από την άποψη των απαιτήσεων σε διδακτικό προσωπικό.

Με τιμή

Ο Λυκειάρχης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα