slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ξανθιώτης επαγγελματίας προσπάθησε να αναγκάσει σερβιτόρες να συνευρεθούν με πελάτες του. Κατέληξε στο τμήμα

Συνελήφθη, χθες 21-2-2019 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα μαστροπείας, απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και υπεξαγωγή εγγράφων. Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί επίσης μία 36χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία δύο 27χρονων ημεδαπών γυναικών, την 20-2-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 34χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν, με την άσκηση σωματικής βίας και απειλές, επιχείρησε να τις εξαναγκάσει να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με θαμώνα του καταστήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία και η 36χρονη σύζυγος του δράστη άσκησε σωματική βία σε βάρος της μίας 27χρονης, ενώ ο 34χρονος παρακρατούσε προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα, προκείμενου να τις εξαναγκάσει να συνεχίζουν να εργάζονται στο κατάστημά του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα