Κόμματα Τελευταία Νέα

Ξέφραγο αμπέλι στο ΑΠΘ…

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται, ότι η χώρα μας κατάντησε ένα απέραντο “ξέφραγο αμπέλι”, όπου ο κάθε αναρχικός ή άλλο κακοποιό στοιχείο μπορεί να παρανομεί χωρίς καμμιά συνέπεια.

Τις τελευταίες ημέρες άτομα άσχετα με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατέλαβαν τον χώρο του και έστησαν κατασκήνωση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αναστάτωση στις πανεπιστημιακή κοινότητα.

Οι αρχές του Πανεπιστημίου αντέδρασαν άμεσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Εισαγγελία, η Αστυνομία, ο Δήμος, η Περιφέρεια και όλοι οι σχετικοί (λόγω αρμοδιότητας) με το θέμα Υπουργοί έλαβαν επιστολές, με κοινοποίηση στο Γραφείο Πρωθυπουργού, όπου με σαφήνεια εξηγήθηκε ότι η διοργάνωση αυτή δεν σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο ή κάποιο σχετικό φορέα/ομάδα και δεν έχει ούτε την άδεια, ούτε την ανοχή του, γιατί παρεμποδίζει τη λειτουργία του, αμαυρώνει τη δημόσια εικόνα του και εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια περιουσία και τη δημόσια υγεία.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα για την τήρηση του νόμου και την αποκατάσταση της τάξης στο πνευματικό αυτό ίδρυμα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα