slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ντροπιαστική ήττα στην Τρίπολη (καιρό είχαμε να φάμε 5άρα)

Χωρίς βαθμούς στις αποσκευές της η Xanthi FC επιστρέφει από την Τρίπολη μετά την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση από τον Αστέρα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 σκοράροντας δύο φορές στο α’ ημίχρονο με τον Σίτο (13′) και τον Καπίγια (21′) και άλλες τρεις στην επανάληψη με τον Μ. Φερνάντες (82′), τον Μπαράλες με πέναλτι (91′) και τον Σουάρεθ (95′). Έτσι, υποχρέωσαν την ξανθιώτικη ομάδα στην 8η φετινή της ήττα που ταυτόχρονα ήταν η 5η εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε στους 20 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 13′ ο Σίτο με προβολή μετά τη χαμηλή σέντρα του Μπαράλες έκανε το 1-0. Στο 21′ ο Καπίγια με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0. Στο 39′ το σουτ του Μαρτίνεζ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44′ το σουτ του Φοσέ κόντραρε σε αμυνόμενο και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 67′ μετά από γρήγορη επίθεση, το δυνατό σουτ του Στάρτζεον απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 72′ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ, το καλό αριστερό σουτ του Τερκί από το ύψος της περιοχής. Στο 83′ ο Μπόρχα Φερνάντεθ με πλασέ έκανε το τελικό 3-0. Το 4-0 έγινε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Μπαράλες μετά από χρήση VAR. Στη φάση αυτή, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τερκί. Το τελικό 5-0 έγινε στο 95′ με κεφαλιά του Σουάρεθ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), β’ βοηθό τον Σταύρο Σίπκα (ΕΠΣ Σάμου), 4ο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη (ΕΠΣ Χανίων), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Σέζο (ΕΠΣ Χανίων) και διαιτητή AVAR τον Γιώργο Τάσση (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνες, Βαλιέντε (77′ Φερνάντεζ Μ.), Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μουνάφο, Φερνάντεθ Λ. (92′ Δουβίκας), Καπίγια, Σίτο (60′ Τασουλής), Μπαράλες. 

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς (66′ Μουλέν), Φασίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας (36′ Μπαριέντος), Τερκί, Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Εντουάρντο, Φοσέ.

Σχετικά Άρθρα