Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ντοκουμέντο με το Μίχογλου να ομολογεί ότι «έχει Χρυσή Αυγή» στο συνδυασμό του ! Δείτε το video που μιλάει μόνο του


Είχαμε πει ότι φέτος δεν θα ασχοληθούμε με τις εκλογές στον δήμο Τοπείρου αλλά τα γεγονότα που είναι συνταρακτικά δεν μας άφησαν. Εδώ και μέρες μου έλεγαν μειονοτικοί του δήμου Τοπείρου που ήρθαν στο γραφείο μου ότι ο Μίχογλου ομολόγησε σε ομιλία του την συμμετοχή στον συνδυασμό του της Χρυσής Αυγής και δεν ήθελα να το πιστέψω, μέχρι που είδα και το παρακάτω βίντεο με τα μάτια μου.

Φυσικά ακόμα και μέχρι χθες το βράδυ ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου ο Θωμά Μίχογλου προσπαθούσε να απαντήσει με εξώδικα και αντεπίθεση στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6 για τη συμμετοχή ανθρώπων της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιό του χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα και ως «φασιστική οργάνωση». Όπως φαίνεται όμως η πραγματικότητα και όσα Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ στην ομιλία του στην ΕΞΟΧΗ, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του.

Δείτε το αποσπάσιμα που ακολουθεί «Και να ξέρετε στο συνδυασμό μας έχουμε από ΚΚ, από ΣΥΝ, από ΔΗΜΑΡ, από ΠΑΣΟΚ, από ΝΔ … και Χρυσή Αυγή» καταλήγει με έμφαση και ακολουθεί χειροκρότημα του κοινού!!!

Το ανάρτησε ο ίδιος !

Και αυτό γιατί σύμφωνα με video που οι ίδιοι άνθρωποι του συνδυασμοί του έχουν αναρτήσει, ο ίδιος παραδέχεται σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Εξοχή την προηγούμενη εβδομάδα ότι στο ψηφοδέλτιό του «έχουμε και Χρυσή Αυγή».

Έστειλε εξώδικα αλλά δεν γνώριζε ότι έχει μαγνητοσκοπηθεί η ομιλία του;;;

Μετά το ρεπορτάζ που έγινε από την Παρασκευή από το Κανάλι 6 και επιβεβαιώθηκε απόλυτα, ο ίδιος επέλεξε να διαψεύσει ότι συνεργάζεται με χρυσαυγίτες και απείλησε με μηνύσεις και αγωγές τα μέσα Xanthinews.gr, Kανάλι 6, XanthiPress.gr που δημοσίευσαν τα ερωτήματα των κατοίκων και τον προβληματισμό της μειονότητας.

Μάλιστα όπως έμαθα σε σχετικό εξώδικο που απέστειλε και ζητά αντίγραφο του Δελτίου Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού και χαρακτηρίζει «φασιστική οργάνωση» τη Χ.Α.!!!! Στο video όμως εμφανίζεται ο ίδιος να ανακοινώνει στους ψηφοφόρους του ότι στο ψηφοδέλτιό του υπάρχουν «Χρυσαυγίτες».

Χρυσαυγίτες σε μειονοτικούς οικισμούς με «μαύρο» παρελθόν …

Το θέμα φυσικά δεν θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις σε άλλο Δήμο αλλά αποκτά τεράστιες διαστάσεις καθώς στον Τόπειρο υπάρχουν αρκετοί μειονοτικοί υποψήφιοι ενώ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων στο Δήμο Τοπείρου είναι μειονοτικοί, οι οποίοι πρόσφατα είχαν δεχθεί επιθέσεις στα τζαμιά από μηχανοκίνητες πορείες με χρυσαυγίτες!

 

Εδώ ολόκληρη η ομιλία του Θωμά Μίχογλου στον οικισμό Εξοχή όπως αναρτήθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του Μίχογλου το επίμαχο σημείο είναι στο 27:50

Σχετικά Άρθρα