slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Νεώτερα για το σοβαρό ατύχημα στην παιδική χαρά της Κυψέλης. Προηγήθηκε και άλλο περιστατικό την ίδια μέρα!!!! (Τι λένε όσοι ήταν μπροστά!)

Η XanthiNews.gr μετά από την μεγάλη ανησυχία που σημειώθηκε για την καταγραφή του περιστατικού του μικρού 8χρονου πάνω στον οποίο έπεσε η καγκελόπορτα της παιδικής χαράς της Κυψέλης πήγε στο σημείο για ακόμη μια φορά σήμερα το απόγευμα.

Βρήκαμε τους αυτόπτες μάρτυρες που μας επιβεβαίωσαν το περιστατικό της καταπλάκωσης του μικρού 8χρονου από την καγκελόπορτα οι οποίοι μας ανέφερα μάλιστα ότι λίγη ώρα πριν υπήρξε και άλλος τραυματισμός μικρού παιδιού που χτύπησε και αυτό στο χέρι μετά από πτώση από κάποιο παιχνίδι. (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ).

Το πρώτο περιστατικό λοιπόν που ήταν ελαφρύ έγινε περίπου 8 παρα τέταρτο με οκτώ και, το παιδί περιέθαλψαν οι γείτονες με παγάκια και νερό, ενώ το σοβαρό περιστατικό με την πόρτα έγινε 9 μιση με 10 παρά και ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και χτύπημα στο κεφάλι. Και στις δύο περιπτώσεις επιλήφθηκαν του συμβάντος οι γείτονες και υπάρχουν πολλοί μάρτυρες και για τα δύο περιστατικά.

Σχετικά Άρθρα