Μουσική Τελευταία Νέα

Νεαροί καλλιτέχνες κάνουν συναυλία στην Ξάνθη και παράλληλα καθαρίζουν το μονοπάτι της ζωής.

Δείτε τι γράφει στην σελίδα του στο FB ο νεαρός καλλιτέχνης Diek Vérité Nue: «Το Μονοπάτι της Ζωής στο Ποτάμι Κόσυνθου της Ξάνθης. Ένας χώρος, ένα περιβάλλον… που επισκέπτομαι αρκετά συχνά και το προτείνω και σε όλους σας. Μου προσφέρει μια απίστευτη Γαλήνη και ηρεμία.

Ένας τρόπος για “Καθαρές σκέψεις”. Ένα Μονοπάτι όπου οι Ιδρυτές μαζί με Εργάτες και Εθελοντές το δημιούργησαν με πολύ Αγάπη και μεράκι και ανήκει σ’ όλο τον κόσμο… και έχω την Ανάγκη και την θέληση να βλέπω αυτό το χάρισμα της Πόλης μας σε σωστή και καθαρή μορφή, όπως την πρώτη του μέρα.

Ελάτε το Σάββατο, μια μέρα μετά απ’ το Live στο Nostos Bar, να τακτοποιήσουμε όλοι μαζί το Μονοπάτι της Ζωής, με κάποιες επιδιορθώσεις, καθαριότητες και να συζητήσουμε για νέες ιδέες και τρόπους σωστής διαχείρισις του χώρου. Όλοι μαζί με μεράκι. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Θανάση Μουσόπουλο που μου έδωσε την άδεια του και μου επέτρεψε να το Διοργανώσω όλο αυτό και μ’ εμπιστεύεται για 6η χρονιά. Όπως και τον κύριο Κωτούλα, που δεν είναι πλέον εν ζωή, αλλά ξέρω πως και φέτος μετά χαράς θα χαιρόταν και πάλι για της δραστηριότητες μας. Τα λέμε εκεί, με Αγάπη…

@Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Dimitris Morrello,για την δημιουργία της Αφίσας».

Σχετικά Άρθρα