slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Να συγκληθεί έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης για την υπόθεση Φανουράκη ζητούν 16 σύμβουλοι. Μεταξύ τους και 2 της παράταξης Δημαρχόπουλου

Έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ζήτησαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο Γιάννη Δρεμσίζη 16 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Θέμα η επίθεση του γιου του Αντιδημάρχου Θ. Ηλιάδη που έστειλε στο Νοσοκομείο για 2 μέρες τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαλώλη Φανουράκη.

Την πρωτοβουλία είχε ο Νίκος Ανταμπούφης και υπέγραψαν

Από την παράταξη Δημαρχόπουλου οι Χρήστος Μούρκας και Αλέκος Κυριακίδης, ενώ από την αντιπολίτευση οι Ειρήνη Χαριτωνίδου, Αχμέτ Καρά, Μιχάλης Ρεκάρης, Γιώργος Μυλωνάς, Τζενάν Τσαρεκτσή, Σιαμπάν Μπαντάκ, Γιάννης Τσεγγελίδης Μπεκίρογλου Σουά, Σωτήρης Τσιακίρογλου, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Χρύσα Δημούδη, Νίκος Ανταμπούφης, Ειρήνη Πυρνάρη και Μανώλης Τσέπελης.

Η επιστολή κατατέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και οι 16 σύμβουλοι ζητούν να εκφραστεί η ομόθυμη καταδίκη και η ενιαία στάση όλου του δημοτικού συμβουλίου απέναντι στο νοσηρό φαινόμενο που καταγράφηκε σε βάρος του Μ. Φανουράκη, να απομονωθούν και να απομονωθούν αυτές οι πρακτικές, στον πιο επίσημο τόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά Άρθρα