slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Να μην ξεχάσω να τους ψηφίσω… στένεψαν τον δρόμο για να κάνουν νέο πεζοδρόμιο αλλά μόνο για 3 μέτρα… Μόνο στην Ξάνθη αυτά!!!

Αυτά μόνο στην Ξάνθη γίνονται!!! Πραγματικά είδα με έκπληξη εχθές την απόλυτη προχειρότητα στο σχεδιασμό της εγκατάστασης των νέων κάδων στην περιοχή των δικαστηρίων. Εκεί δύο νέοι υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν από το Δήμο Ξάνθης και πραγματικά ήμουν περήφανος όταν έβλεπα τα έργα να γίνονται γιατί το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι τεράστιο στην πόλη μας.

Όμως επειδή είμαστε στην Ξάνθη έπρεπε να κάνουμε και κάτι το διαφορετικό. Επειδή προφανώς δεν έφτανε το πεζοδρόμιο για να εγκατασταθούν και οι κάδοι αλλά για να μπορεί να περνάει και ο πεζός ή μια γυναίκα με καρότσι, κάναμε το πολύ απλό… επεκτείναμε το πεζοδρόμιο ΠΑΝΩ στο οδόστρωμα. Άλλη τεχνική λύση δεν θα μπορούσε να δοθεί κύριοι του Δήμου Ξάνθης; Δήμαρχε κ. Μπάμπη Δημαρχόπουλε τι γίνεται με αυτό το θέμα; Υπάρχει εξήγηση;

Α! και να μην ξεχάσω να τους ψηφίσω στις εκλογές του Μαΐου πως θα μπορέσω να ζήσω χωρίς τέτοιες καταστάσεις την επόμενη τετραετία.

Σχετικά Άρθρα