Γενική

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελένη Μπαλτίδου και ο Μπάμπης Γαβριηλίδης

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Ελένη Μπαλτίδου και ο Μπάμπης Γαβριηλίδης το Σάββατο 22 Αυγούστου, συμβολική ημερομηνία καθώς συμπληρώθηκαν 10 χρόνια δεσμού! Η νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της και ο γαμπρός έστεκε περήφανος και ευτυχισμένος δίπλα της. Τα τέσσερα παρανυμφάκια Ιωάννα, Κωνσταντίνα, Στεφανία και Μαρτέλλα και ο παράγαμπρος Αντώνης συμπλήρωσαν τέλεια το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο τους.
Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος που περιελάμβανε όλα τα ήθη και έθιμα καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, όπως το νυφικό κρεβάτι, την πρόβα νυφικού και τα γλέντια αλλά και μετά τις στέψεις πήγαν στο σπίτι του γαμπρού όπου η πεθερά τους υποδέχθηκε με το γλυκό του κουταλιού!
Το μυστήριο τελέστηκε στο χωριό του γαμπρού το Σούνιο όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί καλεσμένοι οι οποίοι έδωσαν τις καλύτερες τους για βίον ανθόσπαρτον και πολλούς απογόνους.
Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο Νεφέλη που διήρκησε μέχρι το ξημέρωμα με ήχους ποντιακούς και μικρασιάτικους λόγω της καταγωγής των νεονύμφων αλλά και μοντέρνους.
Εμείς ευχόμαστε να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή και σύντομα να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ελένη και Μπάμπη να είστε πάντα χαρούμενοι όπως σας είδαμε την ημέρα του γάμου σας! Στις οικογένειες σας να δούνε και άλλες χαρές και στον κουμπάρο πάντα άξιος και στα δικά του!

Νάντια Αντ. Νάκου

Σχετικά Άρθρα