slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

Νέο ξεκίνημα για τον σύλλογο Διαλαμπής

Η ανάγκη για την επαναδραστηριοποίηση του Πολιτιστικού συλλόγου Διαλαμπής “Το Αντάμωμα” που ήταν σε αδράνεια από το 2012,οδήγησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ιάσμου κ. Μπούκα Ηλία, την Δημοτική σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου κ.Βιδούρα Χριστίνα και τον σύμβουλο της Κοινότητας Ιάσμου κ.Τσιλιγγίρη Αλέξανδρο, να αναλάβουν πρωτοβουλία, ως μιά άτυπη ομάδα, για τον σκοπό αυτό.

Μετά από ένα μήνα οργάνωσης της όλης διαδικασίας αλλά και της επικαιροποίησης του μητρώου μελών, ο σύλλογος οδηγήθηκε την Κυριακή 15/12 σε Γενική συνέλευση και Εκλογές κάνοντας μία νέα και ελπιδοφόρα αρχή.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καταγράφεται ως ρεκόρ εκλογικής διαδικασίας στη Διαλαμπή, δείχνοντας την θέληση για την ύπαρξη και λειτουργία του συλλόγου.

Ως ομάδα πρωτοβουλίας, δηλώνουμε την στήριξη σε όλα τα επίπεδα από όποιον ρόλο πρεσβεύουμε και ευχόμαστε καλή αρχή, καλή δύναμη με όρεξη για δημιουργία και ενσωμάτωση όλου του δυναμικού του χωριού, καθώς πιστεύουμε στον ρόλο που διαδραματίζουν οι σύλλογοι στις τοπικές κοινωνίες, όπως αυτή της Διαλαμπής.

Οι 7 που εκλέγονται στο ΔΣ και που θα αναδείξουν μεταξύ τους το Προεδρείο, είναι με σειρά ψήφων οι εξής :

Τσιλιγγίρης Αλέξανδρος του Στέργιου

Δαλακούρας Αναστάσιος του Κωνσταντίνου

Βιδούρα Παναγιώτα του Στέργιου

Λιάπης Δημήτριος του Κωνσταντίνου

Γατούλα Μαρία του Ιωάννη

Ρέστα Ευμορφία του Αντωνίου

Βιδούρα Αγορίτσα του Δήμου

Αναπληρωματικοί :

Βαλέρας Χρήστος του Αθανασίου και της Μαρίας

Λιάπης Αθανάσιος του Δημητρίου

Πελτέκης Ιωάννης του Χρήστου

Ρόιδος Αλέξιος του Σταύρου

Σχετικά Άρθρα